Wednesday, December 11, 2013

Rukous

Totisesti minä sanon teille: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa.
Matt. 18:18 KR33/38


Totisesti: kaikki, minkä te sidotte maan päällä, on sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te vapautatte maan päällä, on myös taivaassa vapautettu.
Matt. 18:18 KR92

Rakas Jeesus sido julmuus ja pahuus, epäoikeudenmukaisuus ja riisto. Sido viha ja sota, kaikki tuho ja tuska. Sido pahuus ja epäoikeudenmukaisuus, julmuus ja riisto. Sido ne ihmiset jotka etsivät pahaa toisille ja haluavat estää sinun tahtoasi toteutumasta. 
Vapauta meidät iloon ja riemuun sinun rinnallasi. Anna meille vapaus taakoista ja surusta, vapaus elää elämäämme tahtosi mukaan. Suo meille vapaus olla oma itsemme ja iloita siitä. 
Anna meille vapaus valheistä ja kyky nähdä itsemme ja toisemme niinkuin sinä meidät näet. Anna meille vapaus rakastaa toisiamme ja kohdella lähimmäistämme niinkuin itse tahtoisimme heidän meitä kohtelevan. Anna meille vapaus olla onnellisia ja anna meille ilo elämään. 
Anna vapaus aloittaa suurin seikkalu sinun rinnallasi, aamen.

No comments:

Post a Comment