Friday, January 3, 2014

Rukous

Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.
Jaak. 4:8 KR33/38

Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, synnintekijät, puhdistakaa sydämenne, te kahtaalle horjuvat!
Jaak. 4:8 KR92

Rakas Jumala, tahdon olla lähellä sinua. Tahdon olla sinun vierelläsi, elää kämmelläsi, käsivarsiesi suojassa. Tiedän että kirkkautesi sokaisee minut, tiedän että pyhyytesi koskee minuun sisuksiani myöten ja polttaa minusta pahuuteni, mutta tahdon lähestyä sinua. Tahdon riskeerata viimeisenkin oman tahtoni hippusen, sen viimeisen osan itsestäni johon takerrun, senkin tahdon antaa sinulle.

Puhdista käteni elävässä tulessasi, palavassa totuudessa, pyhyytesi liekissä. Polta pois synti ja pahuus, polta kaikki ylimääräinen. Jätä jäljelle vain sinun luomasi, oikea oma itseni.

Puhdista sydämeni verelläsi. Pese se kokonaan, viimeistä nurkkaa myöten. Huuhtele pois minun turhat ajatukseni ja pahuuteni, viimeinenkin synti.

Valloita minut kokonaan niin ettei jäljelle jää mitään.Ota minut omakseni niin etten enää horju enkä epäile vaan voin nähdä edessäni vain sinut. Täytä minun katseeni ja sydämeni, täytä käteni rakkaudellasi ja siunauksillasi, täytä sydämeni rakkautesi poltteella, niin etten ikinä enää horju pois sinun luotasi.

Aamen

No comments:

Post a Comment